Yaşam

Mart 2023’te Prime Video’ya Gelecek TV Şovları ve Filmler

Daisy Jones ve Altı 3 Mart 2023

New York Times’ın en çok satan romanı Daisy Jones & the Six’ten uyarlanan film, 1970’lerin ikonik grubunun birbiriyle anlaşamayan karizmatik solistlerinin hikayesini anlatıyor. Kişisel ve sanatsal çekimlerini birleştiren ikili, grubu bilinmezlikten inanılmaz bir şöhrete taşıyor. Chicago’daki Soldier Field’daki kapalı gişe gösterilerinin ardından grup aniden ayrılmaya karar verir. Şimdi, onlarca yıl sonra, küme üyeleri nihayet gerçeği ortaya çıkarmak için bir açıklığa geldiler. Daisy Jones & the Six’in orijinal film müziği eşliğinde, ikonik bir grubun güçlerinin doruk noktasında nasıl patladığının hikayesi oldukça ilgi çekici.

Sürü (Sarı S1) 17 Mart 2023

Yapımcılığını ve yapımcılığını Janine Nabers ve Donald Glover’ın yaptığı, 2016-2018’in ortalarında geçen Swarm, dünyanın en büyük pop yıldızının saplantılı bir hayranı olan ve beklenmedik bir dünya tipine dönüşen Dre’nin (Dominique Fishback) hikayesini anlatıyor.

Kusursuz Bağımlılık 24 Mart 2023

 

MMA eğitmeni Sienna Lane (Kiana Madeira) sonunda hayatını düzene soktuğunu düşünüyor; Güzel bir dairesi, hayalindeki işi ve hayatının aşkı Jax (Matthew Noszka) vardır. Ayrılmaz bir çift gibi görünüyorlar ve Sienna, Jax’i nihai MMA yeraltı şampiyonu olması için eğitirken ilişkileri güçleniyor. Sienna, Jax’i küçük kız kardeşiyle aldatırken yakalayana kadar her şey mükemmel görünmektedir.

En yakınının ihanetiyle karşı karşıya kalan Sienna, Jax’i en çok acıtan yere vurmayı planlar: intikam için yüzük. Mükemmel fırsat, onu savunmasız bir Kayden Williams (Ross Butler) ile karşı karşıya getirir. Kayden huysuz, küskün ve disiplinsiz ama elbette olağanüstü bir dövüşçü. Kayden ve Sienna çok geçmeden hedeflerine ulaşmak ve Jax’i ringde alt etmek için birlikte çalışmaları gerektiğini anlar. Ancak Sienna ve Kayden ringin dışında yakınlaştıkça şampiyonluğa giden yol biraz daha karmaşık bir hal alıyor.

Güç S1 31 Mart 2023

The Power, Alderman’ın Amazon Prime Video için aynı adlı romanından uyarlanan yeni bir İngiliz bilim kurgu dizisi olarak 31 Mart’ta başlıyor. Bir grup genç kız aniden insanları elektrikle öldürme yeteneğini geliştirir. İngiliz TV Dizisi, Londra’dan Seattle’a, Nijerya’dan Doğu Avrupa’ya uzanan inanılmaz bir karakter kadrosuna sahiptir. Belediye Başkanı Margot Cleary-Lopez rolünde Toni Collette, Rob Lopez rolünde John Leguizamo, Jos Cleary-Lopez rolünde Auli’i Cravalho, Tunde Ojo rolünde Toheeb Jimoh, Daniel Dandon rolünde Josh Charles, Bernie Monke rolünde Eddie Marsan ve Roxy Monke rolünde Ria Zmitrowicz. Tatiana Moskalev rolünde Zrinka Cvitešić ve Allie Montgomery rolünde Halle Bush rol alıyor.

Amazon Studios ve SISTER ortak yapımı

Güç, Raelle Tucker’ı (True Blood) dizi sorumlusu olarak canlandırıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

duraganajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu